Het toonaangevende systeem voor eenvoudige en duurzame evenementenbouw.

Het kadersysteem van beMatrix is de ideale oplossing voor tijdelijke structuren zoals beursstanden, congreswanden, pop-upconcepten en indoor- en outdoorevents. 

Zie wat klanten bouwen met beMatrix Contacteer ons

beMatrix @ EuroShop 2020 (78).jpg
Het systeem voor eenvoudige

Ons standenbouwsysteem brengt alle voordelen van een modulair systeem samen met de vele mogelijkheden van maatwerk. Nagenoeg elke vorm en constructie komt zo binnen het bereik, en dat met een eenvoudige montageprocedure. Daardoor heb je vaak aan één set beMatrix-kaders genoeg om de meest uiteenlopende standontwerpen vorm te geven.

Ontdek onze producten

beMatrix @ EuroShop 2020 (69).jpg
...en duurzame evenementenbouw

Bij beMatrix is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt. Bij het nemen van strategische beslissingen of bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten blijven we altijd rekening houden met onze ecologische, economische en sociale impact. Tegen 2026 willen we een CO2-neutraal bedrijf zijn. In 2023 lanceren we ons eerste CO2-neutrale product en onze gloednieuwe "footprint calculator"!

Duurzaamheid bij beMatrix

De 'sky is the limit' LED ervaringen

LEDskin® verandert je stand in een echte hotspot, vol animatie en beweging. beMatrix lanceerde twee nieuwe LEDskin® modules die elke klant in de typische veeleisende LED-markt tevreden stellen. Beschikbaar vanaf februari 2024 om te kopen of te huren.

Maak kennis met de nieuwste LEDskin® technologieën!

LEDskin def

Waarom beMatrix?

 

Eenvoudig ontwerp met onze gratis beCAD-tool of elke andere designsoftware.

Eenvoudige montage (met weinig mankracht en weinig complexe handelingen).

 

Doordat de oplossingen van beMatrix herbruikbaar zijn, zijn ze een goede investering met een hoog rendement. De Total Cost of Ownership  is nog interessanter dankzij de lage arbeidskosten en de kleine foutenmarge.

 

De kaders, de onderdelen en de toebehoren kunnen eindeloos hergebruikt worden. Anodiseren, poederlakken of verchromen doen we zo weinig mogelijk, of sluiten we zelfs helemaal uit. Daardoor kunnen de kaders energiezuinig en zonder kwaliteitsverlies gerecycleerd worden.

 

Er is altijd wel een collega of een leverancier binnen het beMatrix-netwerk die je kan helpen, waar je ook aan het werk bent.

 

We hebben 10 eigen verhuur- en servicecentra wereldwijd. Je kan er onze producten huren, opleidingen volgen en ondersteuning krijgen bij de opbouw. 

Lasser

Onze missie

Wij geloven dat het beMatrix systeem de evenementenindustrie positief kan veranderen met een hoger gemak en rendement voor onze klanten op een duurzame manier. 

Meer over onze missie

Planting trees

Onze aanpak

Elke dag werken we als een team ondersteund door top-notch technologie zo dicht mogelijk bij de klant.

We werken volgens onze 5 succesfactoren en laten ons leiden door onze waarden passie, teamwork en respect

Meer over onze strategie

RSC België

Locaties

  • Wij hebben 2 productievestigingen in België en de VS.

  • 10 Service Centers bieden je verhuur & technische ondersteuning (8 in Europa, 2 in de VS).

  • MybeMatrix is jouw online 24/7 go-to site met beCAD tool, inspiratie databank en meer.

Welkom in de doekomst!

Als Belgisch bedrijf zijn we trots dat we deel uitmaken van de toekomst van Vlaanderen op de events van Flanders Technology & innovation. We waren erbij op het openingsevent in het Wintercircus in Gent en op het slotevent in het Sportpaleis. Ontdek hoe  wij met beMatrix mee de toekomst van Vlaanderen vormgeven.

Lees meer
beMatrix is tweevoudig IF Design Award winnaar van 2024

beMatrix is dit jaar niet één, maar twee keer uitgeroepen tot winnaar van twee iF Design Awards, de wereldberoemde designprijs georganiseerd door International Forum Design GmbH. 132 juryleden onderzochten de Fast Clamp en de LEDskin® P1.5, twee nieuwe beMatrix producten. Ze deden dit met een kritisch oog en gaven ons fantastische scores in de categorieën differentiatie, vorm, functie, idee en impact.

Lees meer

Onze stad slaapt nooit. Onze stad blijft zich ontwikkelen. Het is een dynamische plek met meer dan 640 vierkante meter beMatrix innovatie.
 
Ontdek onze producten samen met je collega's of neem klanten mee voor een bezoek. Een bezoek waar je geen spijt van krijgt!

NIEUW! Onze showroom is nu open voor alle B2B-evenementen en is de ideale locatie voor jouw receptie, vergadering, training of seminar.

Boek je bezoek Neem onze B2B-eventbrochure door

showroom